Sobre mi

carles-ferreiraSóc en Carles Ferreira i escric, sobretot, de política. De fet, puc dir que m’hi dedico: sóc professor associat en ciència política a la UdG i també, des d’una vessant més professional, exerceixo des de fa quasi cinc anys tasques d’assessorament polític, tècnic i en comunicació a l’Ajuntament de Girona.

En aquest blog trobareu bàsicament, doncs, tastets de política. Escrits, alguns, amb voluntat d’emetre opinions i posicionaments concrets sobre l’actualitat. D’altres, més enfocats a l’anàlisi descriptiu de fenòmens sociopolítics concrets.

A més d’això, tinc també un gran interès pel món de les humanitats i les lletres. D’aquí a que hagi titulat aquest blog “política i lletres“, sota el risc de decebre les expectatives dels lectors, especialment les dels més exigents. Els articles sobre llibres, música, història o disciplines anàlogues estan trenats més des de l’amateurisme del hobby que no des de l’expertesa crítica o acadèmica. Les meves disculpes, doncs, per si caic massa sovint en el terreny de la superficialitat o d’allò obvi.

En definitiva, espero que us sigui d’interès.

Si voleu contactar amb mi, podeu fer-ho a carlesferreira@hotmail.com i estaré encantat de respondre-us.

Anuncis